IMPRESSIÓ 3D

Nosaltres, els alumnes de 4t d’ESO de plàstica, vam anar a fer una visita i a conèixer més sobre la impressió  3D a un fab lab.
Ens vam dividir en dos grups. PriIMG_2512mer, una mica de teoria amb explicació de professionals i amb exemples materials que vàrem poder apreciar. També vam poder dissenyar uns clauers amb el nostre nom o al nostre estil per després imprimir lo en 3D.

Un Fab Lab (acrònim en anglès de  Fabrication Laboratory o Fabulous Laboratory) és un taller de fabricació digital d’ús personal, és a dir, un espai de producció d’objectes físics a escala personal o local que agrupa màquines coIMG_2509ntrolades per ordinadors. La seva particularitat resideix en la seva grandària i en la seva forta vinculació amb la societat més que amb la indústria.  

Ens va semblar una activitat força interessant, tot i que ens planteja on queda la feina artesana o artística més manual.
IMG_2519Aquí teniu els nostres clauers express, fets en una estoneta! Va ser un tastet!

Joel Artiaga i Inès Torrent

IMG_2556

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.