TXARANGO ARRASA A LA PLATJA DEL BOGATELL

El dissabte dia 23 de setembre, va tenir lloc a la platja del Bogatell un concert deTxarango, un grup de rumba catalana i d’altres estils com el pop-rock. Txarango és un grup conegut per les seves constants aportacions solidàries cap a greusproblemes mundials, com poden ser els refugiats, ajudes als més necessitats, crides a lademocràcia, etc. Una altra característica d’aquest magnífic grup, és la vida i l’energia quetransmeten a l’hora de tocar a sobre d’un escenari, s’ho passen bé i et contagienaquestes energies fent que gaudeixis d’un magnífic concert. Realment expressenmitjançant la música tots els seus pensaments i les seves ideologies.

Va ser el concert més multitudinari de les festes de la Mercè, la platja del Bogatell estavacompletament plena, els organitzadors asseguren que hi havia aproximadament unes 100.000 persones. Una experiència enriquidora i inoblidable.


Arnau Bosch i Eloi Casanovas

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.