TROBADA DE CORALS DE SECUNDÀRIA

Un bon grapat de corals de centres de secundària ens hem trobat a la sala Barts de Barcelona on hem interpretat un repertori comú. El treball que setmana rere setmana hem assajat a l'escola l'hem unit amb un cant comú que s'ha fet més gran, més intens. El repertori constava d'una peça escrita per a l'ocasió que enguany era l'acollida – Terra d'acollida-, d'una cançó de rock català sobre la diferència – Jo sóc com tu– i d'una emblemàtica cançó del Michael Jackson que demana un món millor – Heal t'he world-. No hi han faltat Els segadors i l'Himne de la trobada. Hem estat acompanyats en tot moment per l'orquestra de l'escola de música de Sant Andreu que ho ha fet molt i molt bé. Esperem repetir l'any vinent!

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.