LA MÚSICA TAMBÉ VOL…ACOLLIR!

El dissabte 11 de febrer del 2017, vam gaudir del concert “casa nostra, casa vostra” que va tenir lloc al palau Sant Jordi, a Barcelona. Els diners aconseguits seran utilitzats en diversos projectes que treballen en el marc de les migracions. Al principi del concert, ens van explicar el que passava fora de casa nostra. El concert es va dividir en tres parts: la primera, en les causes de la crisi; la segona, en el mar com a exemple del llarg camí dels refugiats fugint de les guerres; i finalment l'estancament, l'arribada a Europa i el tancament de fronteres.

Es van solidaritzar amb aquesta causa, artistes com: Lluís Llach, Txarango, Macaco i Sopa de cabra, entre d'altres. En conclusió, aquest concert va sensibilitzar i arribar a tot un públic entusiasta.

Judith i Segi

 

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.