LA CORAL LLEVANT AL CONCERT DE SANTA CECÍLIA

Aquest any la coral Llevant hem participat una vegada més al concert de corals de l'escola en honor a Santa Cecília. En primer lloc va actuar la Coral Tramuntana de Parvulari; a continuació la Coral Buguenvíl·lia de Primària i finalment la coral Llevant, de Secundària.

En aquesta ocasió vam cantar la cançó Que boig el món, de Lax'n'Busto, un grup de rock català. És una cançó amb molta empenta i energia que ens demostra que no ens podem rendir davant les diferents adversitats de la vida. El professor Sergi Sales ens va fer l'acompanyament amb guitarra. Fragments de la cançó van ser interpretats per dues solistes, la Marina Iranzo i la Joana Justícia, alumnes de 4t d'ESO.

Tot plegat va sortir molt bé!
Joana, Marina, Judith i Carme.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.