MONET

“Un viatge audiovisual espectacular per l’impressionisme”

des-monet-820x480-esp148

Claude Monet (París, 1840 – Giverny, 1926) va ser un pioner en l’ús de la pinzellada lliure i l’autor del quadre “Impressió, sol naixent”, que va servir per donar nom al moviment artístic conegut com Impressionisme.
L’exposició combina tecnologies d’última generació per descobrir com Monet, liderant tota una generació d’artistes, va saber observar i representar la realitat d’una manera revolucionària. Projeccions de gran format en alta definició inunden l’espai central de l’IDEAL explicant de manera sorprenent la particular tècnica pictòrica de Monet i la història de les seves obres més populars. Un homenatge al pintor que va canviar la història de l’art aprenent a capturar la bellesa d’allò efímer. A la zona de realitat virtual, els visitants podran passejar-se pels destins més importants de la vida del pintor.
“Monet, l’experiència immersiva” és una proposta única a escala mundial que convida a submergir-se en les més extraordinàries obres mestres de l’impressionisme.

Captura de pantalla 2019-12-09 a les 12.39.24