QUAN ELS NOMBRES CANTEN

L'alumnat de música de 4t d'ESO hem anat al Caixafòrum al taller “Quan els nombres canten”. Hem après que tots els coneixements tenen punts en comú, però la música i la matemàtica, més! I des de Pitàgores! Ell va ser el primer en demostrar matemàticament el fenòmen físic del so. Què més podríem dir? Que el ritme és aritmètica, que la proporció Àurea és el número de la bellesa i el trobem a la natura, en nosaltres mateixos, en l'art i per tant, a les principals obres de la història de la música… Acabem el taller amb una creació digital a partir d'una consigna que consisteix en respectar unes determinades proporcions i el resultat resulta ben sorprenent.

 

15.187 Comments


    Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 27992064 bytes) in /home/le3kvk7w/plasticaeso.institucio-montserrat.cat/wp-includes/comment-template.php on line 2249