CONCERT AL TRICICLE

El dimarts 22 de novembre, per celebrar el dia de Santa Cecília, patrona de la música, quatre alumnes de secundària vam anar a l’escola bressol el Tricicle a interpretar unes peces musicals.

Vam dedicar diferents sessions de classe per preparar l’actuació. Buscar cançons tradicionals infantils que animessin el públic va ser fàcil ja que ens resultaven familiars i ben divertides. Les vam interpretar amb diferents instruments: la guitarra, el xilòfon la pandareta i amb acompanyament vocal.

Esperàvem triomfar i… ho vam aconseguir! Els nens i nenes van passar una bona estona i nosaltres vam passar-ho d’allò més bé. Vam actuar a diferents classes, des dels més petits de la casa fins als més grans. Tot i que vam rebre algun que altre plor i algun empipament, la nostra actuació va tenir molt d’èxit i els infants van gaudir de la música i la nostra companyia i nosaltres també!

 Ens emportem un bon record d’aquell dia tan tendre, que segur que perdurarà als nostres cors.

 Judith Cabrera, Marina Iranzo, Carme Juarranz i Joana Justícia

Processed with MOLDIV

img_0720

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.