SANTA CECÍLIA i SETMANA UNESCO

El passat 17 de novembre, l’ESO de la Institució Montserrat vam treballar valors UNESCO i vam fer el concert de Santa Cecília. Sota el lema: Unesco: sembrant la pau vam treballar els Drets humans així com el trist drama dels refugiats. A la vegada vam retre homenatge a la música, tot celebrant Santa Cecília, la seva patrona. Vam fer de la música un vehicle de pau, recordant el que va dir Pau Casals, aquest gran músic català universal i desitjós de fer del món un lloc millor: “Exhorto els músics de tot el món que posin la puresa del seu art al servei de la humanitat per unir els homes en un mateix vincle fraternal”.

En el concert van participar-hi alumnes de diferents cursos que van interpretar-nos peces d’estils ben variats: peces clàssiques, musicals o pop-rock. Gràcies a tots pel vostre talent i gràcies al públic per la seva escolta. Com sempre ha estat una festa màgica i emotiva!

Elisabeth Moliner i Guiliana Mercado

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.