L’ART A FLOR DE PELL

sin-titulo1 sin-tituloEl saló del tatuatge va estar obert del 30 de setembre al 2 d’octubre. I està situat a la fira de Barcelona a Montjuïc, a Plaça Espanya.

Els preus a la taquilla eren els següents:

El divendres dia 30 de setembre 15€, el dissabte 1 d’octubre 20€, el diumenge dia 2 d’octubre 18€, el dissabte i el diumenge 30€, i l’entrada VIP, amb la que podies entrar durant tres dies seguits i costava 40€.

En el saló del tatuatge podies veure diferents tatuadors professionals fent tatuatges a altres persones en directe, i també podies anar tu, si ets major d’edat, i fer-te un. Pero si ets menor d’edat, hi ha un apartat de tatuatges per menors, on pots fer-te tatuatges de henna, és a dir, els que no són amb agulla.

T’ensenyen tot tipus de tècniques per tatuar, ja sigui de forma asiàtica, amb un pal anar punxant, o de manera comuna, amb una màquina i una agulla.
Tot aquest lloc està ambientat en un estil americà, i a part dels artistes fent tatuatges, podem observar moltes “harleys” a la entrada, y durant tot el recorregut hi ha botigues per comprar roba de moter/a, però sobretot venen samarretes de grups de música.

M’agradaria que aquest saló es fes l’any que bé, perque m’ha agradat molt veure en directe com tatuaven, perque mai ho havia vist i m’ha semblat molt interessant, pero també una mica impactant veure a gent com patía mentres s’ho feien, perquè fa molt de mal. I sobretot, m’ha agradat molt l’ambient que hi havia. A més, la majoria de gent que hi anava era molt extravagant, i aixo m’agradava molt.

He buscat a Internet si l’any que ve tornaria a fer-se el saló del tatuatge i no he trobat cap web que ho digui, pero sí que he vist que ho fan des de fa bastants anys, així que intueixo que també ho faran l’any que bé. I si ho tornen a fer m’agradaria tornar, perquè va ser molt bonic veure-ho.

La veritat és que jo vaig anar perque la meva mare volia anar, i jo la vaig acompanyar, pero no tenía gaire interès, però després vaig sortir molt contenta, ja que m’havia agradat bastant.

Aitana García.