REDBUBBLE I LOOKHUMAN, DUES PÀGINES BEN PECULIARS

 

Redbubble és redbubble_logouna companyia que promou  artistes i dissenyadors independents i materialitza les seves obres i els seus dissenys, roba, tasses, pòsters, papereria, etc. En aquesta plataforma d’internet pots comprar els productes dissenyats per aquests artistes. El seu funcionament com a participant és molt fàcil:   Inicies sessió i vas a la pestanya on posa: sell your art. Allà pots  penjar les teves obres i decideixes què vols:  una samarreta, una tassa, un pòster, un coixí, o  una bossa de roba, etc. La companyia  fabrica el producte i tu  guanyes un tant per cent de la venda. També es pot trobar bastant merchandising dissenyat pels  propis artistes.zFw9dHkg

Lookhuman és una altra pàgina semblant a Redbubble només que els productes que es venen són enfocats a la lluita social o als jocs de paraules i a l’humor. A Lookhuman pots trobar moltíssims productes relacionats amb la comunitat LGTB.  Per exemple, durant el mes de març de 2016 Lookhuman  va animar els artistes que fessin dissenys crítics contra en  Donald Trump amb un 10% més de benefici.

La diferencia a l’hora de vendre els teus dissenys, es que Lookhuman revisarà si val la pena penjar el producte per “calcular-ne” l’èxit i et donarà més benefici. Redbubble tel penjarà si o si. La diferencia que afecta més als compradors és la rapidesa, normalment Lookhuman triga màxim 15 dies en entregar el producte ( ja que un cop es penja en comencen a fabricar alguns exemplars). Per altre banda Reddbubble acostuma a trigar un més ( a causa de no revisar la qualitat dels dissenys i per no perdre diners, no fabriquen el producte fins que reben l’encàrrec)

 

Pàgina de redbubble

www.redbubble.com

Pàgina de Lookhuman

www.lookhuman.com